Tudi moški potrebujejo oblikovanje obrvi

Včasih resnično to ni obstajalo, da bi moški prisegali na oblikovanje obrvi. Če so pri nekaterih moških resnično bile obrvi potrebne oblikovanja je to moral narediti na skrivaj, če ne so se vsi norčevali iz tega. Vedeti pa moramo, da če so pri moškem bile obrvi resnično goste in povezane, so to vedeli vsi in če si je tak moški naredil oblikovanje obrvi potem so to tudi vsi opazili, ker ni mogel prekriti. Če bi jaz takemu moškemu v preteklosti svetovala, bi mu sigurno svetovala postopoma oblikovanje obrvi, tako bi bilo manj opazno in na koncu po kakšnih petih obiskih oblikovanja obrvi, bi njegove obrvi dobile končni izgled in njegovi znanci tega ne bi opazili.

Danes pa je zgodba čisto drugačna, oblikovanje obrvi pri moških ni danes več noben tabu. Se najde še kakšno manjše mesto, kjer ljudje živijo na način, kjer jim moda ne pomeni veliko, če živite v takšnem kraju, potem če si boste kot moški dali oblikovanje obrvi, vas bodo mal čudno gledali, drugod pa je to že normalno. Recimo v Ljubljani je to tako normalno, da če imate neoblikovane obrvi kot moški je to bolj neprimerno in so ženske vesele, če moški da veliko na negovanje obraza in tukaj pride v poštev tudi oblikovanje obrvi.

Zame je prav lepo pogledati moškega, ki je videti urejen. Njegov obraz je urejen, videti je, da mu oblikovanje obrvi ni tuje in da uporablja za svoj obraz kvalitetne kreme. To je všeč vsaki ženski, da moški da nekaj nase in veselje ga je pogledati, če pa to prinese tudi oblikovanje obrvi pri moškem me to enostavno ne moti, ampak mi da vedeti, da da nekaj nase, kar je lepo in prav. Tako podpiram oblikovanje obrvi pri moškem, če je to potrebno ali pa je to samo njegova želja, da njegove obrvi izgledajo drugače, kot pa so naravne.

Back to top