Parket hrast sem želel imeti po celotnih tleh v hiši

Ko se odločiš, da boš začel graditi hišo, že točno veš kako naj bi svoja hiša izgledala po izgledu in velikosti, a predenj se vseliš te čaka še precej dela, živcev in sprememb, sproti rešuješ situacijo in na koncu te hiša vedno pride več, kot pa si pričakoval, ker na primer položiš parket hrast namesto poceni laminata. To sem napisal jaz zato, ker sem točno jaz bil tisti, ki si je v glavo vbil, da želi parket hrast ,čeprav sem vedel ,da bi lahko kupil kaj bistveno cenejšega. 

Takrat mi je denarja že primanjkovalo a sem raje prenehal delati naprej, dokler nisem imel za parket hrast, nisem hotel popustiti, da bi položil laminat in tako lahko nadaljeval z opremo hiše, ker sem vedel, da mi bo kasneje še kako žal. Moja žena je bila kar malo jezna, ker se je želela čimprej vseliti in me ni razumela, kaj želim s tem doseči, za njo so bila samo tla, zame pa so tla bila samo parket hrast in vztrajal sem pri tem. Ni mi bilo lahko, ker sem videl ženo žalostno, a sem vedel ,da bo potem toliko bolj vesela, v službi sem delal še več, da bi le prej zaslužil in uspelo mi je, položil sem parket hrast po vseh tleh v hiši.

In končno sem lahko rekel, da mi je uspelo in da je bilo vredno čakati, ker parket hrast so tako lepa tla, da bi jih samo gledal, meni so res lepa in kvalitetna in sem prepričanja, da hiše ne delam le za par let, ampak za ogromno let in želim imeti v sami hiši kvaliteto, kako naj dam tla v poceni laminat, to ne traja dolgo, jaz sem prepričan, da pa bo parket hrast trajal še pa še in še prekrasno izgleda, še posebej sedaj ko je cela hiša še neopremljena. 

Back to top