Diesel ponuja res kvalitetne in lepe ure

Že kar nekaj časa sem si želela imeti uro. To se mi je zdel zelo pomemben modni dodatek, še posebej za službo, saj izgleda profesionalno in moderno. Vsakega ki dela v pisarni ali kjerkoli drugje, bomo videli da ima večina teh ljudi neko ročno uro. Ravno zato sem si jo želela tudi sama.

Nikoli še nisem imela ure in ravno zato sem si želela imeti nekaj bolj profesionalnega in ne kar tako. Gledala sem malo po spletu, katere ure so res kvalitetne, predvsem pa lepe. Hitro sem videla, da so res zelo kvalitetne ročne ure Diesel. Za to sem načeloma prvič slišala, saj se ne spoznam toliko na ure. Malo sem povprašala svoje prijatelje, ki nosijo ure, če poznajo Diesel.

Vsi so mi rekli da gre za zelo znano firmo in da imajo zelo lepe in zelo kvalitetne ure. To  je bilo vse kar sem rabila vedeti, da sem se potem dokončno odločila za nakup.

Izbrala sem si neko majhno a res lepo uro, saj nisem želela pretiravati, glede na to, da še nikoli nisem nosila ure. Nisem niti vedela ali me bo to motilo na zapestju ali ne. Ravno zato sem bila zelo vesela, ko sem videla, koliko izbire ima Diesel.

Diesel ponuja res kvalitetne in lepe ure

Uro sem lepo naročila in komaj čakala, da jo dobim. Dostava je bila zelo hitra in videti je bilo vse zelo varno dostavljeno, saj je bila ura res zelo lepo zapakirana.

Ko sem jo videla v živo sem bila res zelo navdušena. Ura Diesel je presega vsa moja pričakovanja in res je bila zelo lepa in videti je bila zelo kvalitetna.

Uro nosim še danes in sem z njo zelo zadovoljna. Večino časa je sploh ne čutim na roki in je res zelo nemoteča. Nosim jo vsak dan in dobila sem že zelo veliko komplimentov in vprašanj za ker uro sploh gre.

Back to top